Collected plant ID help - Page 2 - Plant ID - Aquatic Plant Central

Go Back   Aquatic Plant Central > General Interest Forums > General Aquarium Plants Discussions > Plant ID

Plant ID Don't know what plant you have? Ask the experts here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2011, 07:48 PM   #11 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Garden Island
Posts: 158
iTrader Ratings: 2
iTrader Positive Rating: 100%
S-KGray is a regular member
:
Default Re: Collected plant ID help

The stems all melted away except for one in the 55g drum. I planted it in my new setup started on 26 November. Will post link to journal here once I start it.
S-KGray is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 12-13-2011, 12:48 AM   #12 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Garden Island
Posts: 158
iTrader Ratings: 2
iTrader Positive Rating: 100%
S-KGray is a regular member
:
Default Re: Collected plant ID help

Need to get pics but looks like it has 2 new leaves. There were only 2 leaves left when I planted it, and now there are 4.

Last edited by S-KGray; 12-13-2011 at 12:51 AM.. Reason: grammar
S-KGray is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 12-14-2011, 03:45 PM   #13 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Garden Island
Posts: 158
iTrader Ratings: 2
iTrader Positive Rating: 100%
S-KGray is a regular member
:
Default Re: Collected plant ID help

Pic up


Last edited by S-KGray; 12-14-2011 at 03:48 PM.. Reason: url
S-KGray is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Old 03-05-2012, 11:05 AM   #14 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Garden Island
Posts: 158
iTrader Ratings: 2
iTrader Positive Rating: 100%
S-KGray is a regular member
:
Default Re: Collected plant ID help

Looks like it started to grow submersed but stalled and algae started to cover it, not much algae elsewhere in the tank.

Pairs of leaves sprouted from other nodes, but stopped growing also.

This was in a tank with pressurized CO2, Aquasoil Amazonia I, modified EI dosing, Current Nova Extreme X2 T5HO lighting.
S-KGray is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Reply With Quote
Reply


Aquatic Plant Central > General Interest Forums > General Aquarium Plants Discussions > Plant ID > Collected plant ID help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 12:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2