Sign In Glitch?? - APC Forum Support - Aquatic Plant Central

Go Back   Aquatic Plant Central > Welcome Forums! > APC Forum Support

Like Tree1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2020, 08:38 AM   #1 (permalink)
Moderator
 
hoppycalif's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brentwood, CA, USA
Posts: 7,007
iTrader Ratings: 22
iTrader Positive Rating: 100%
hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community
Default Sign In Glitch??

For several days now when I sign in this happens: See attachment

Am I missing something?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	APC Welcome.jpg
Views:	21
Size:	22.3 KB
ID:	63019  
hoppycalif is offline   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 02-23-2020, 03:28 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Michael's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 5,379
iTrader Ratings: 0
Michael is a regular member
Default Re: Sign In Glitch??

I don't get this one, but sometimes when I hit the New Posts button, it says "Invalid Redirect, log in." I'm already logged in, but when I log in again, it goes into an endless cycle of "Invalid Redirect, log in".

Sorry, Hoppy, no help to you.
Michael is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2020, 05:37 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
hoppycalif's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brentwood, CA, USA
Posts: 7,007
iTrader Ratings: 22
iTrader Positive Rating: 100%
hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community
Default Re: Sign In Glitch??

My experience is similar. When for some reason I want to use my moderator tools I always have to sign in again, but a few days ago when that happened it started this. So, I tried to sign in a couple more times, with same result. Then I finally noticed that I was still signed in, even though it said I wasn't, so I just ignored it and it continues to work fine. It is extremely frustrating to always get that sign, so I started this thread.
hoppycalif is offline   Reply With Quote
 
Old 02-27-2020, 11:49 AM   #4 (permalink)
Administrator
 
APC_Admin's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 310
iTrader Ratings: 0
APC_Admin is a regular member
Default Re: Sign In Glitch??

I'll give a purge of the site sever cache. Let me know if any of these sign quirks continue

Kevin
APC_Admin is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2020, 02:49 PM   #5 (permalink)
Moderator
 
hoppycalif's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brentwood, CA, USA
Posts: 7,007
iTrader Ratings: 22
iTrader Positive Rating: 100%
hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community
Default Re: Sign In Glitch??

Nothing has changed. I still get the welcome and announcement that I am not the right person on the same page. But, obviously I can post and reply, so I must be signed in.
hoppycalif is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2020, 07:38 PM   #6 (permalink)
Moderator
 
hoppycalif's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brentwood, CA, USA
Posts: 7,007
iTrader Ratings: 22
iTrader Positive Rating: 100%
hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community hoppycalif is a valuable member of the community
Default Re: Sign In Glitch??

My sign in finally worked right tonight! Thank you!
hoppycalif is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2020, 03:25 PM   #7 (permalink)
Administrator
 
Cavan Allen's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Silver Spring, MD - USA
Posts: 7,332
iTrader Ratings: 68
iTrader Positive Rating: 100%
Cavan Allen is a valuable member of the community Cavan Allen is a valuable member of the community
Default Re: Sign In Glitch??

I'm getting Database Error when trying to do various things here. Sending PMs, admin stuff, etc.
Cavan Allen is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2020, 04:20 PM   #8 (permalink)
Moderator
 
Michael's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 5,379
iTrader Ratings: 0
Michael is a regular member
Default Re: Sign In Glitch??

And I am still being told to log in before I can view new posts, even though I am already logged in.
Michael is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 03:43 AM   #9 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Slovakia, Europe
Posts: 475
iTrader Ratings: 0
mysiak is a regular member
Default Re: Sign In Glitch??

Similar issue for me, when I open "new posts" link from favorites, it keeps asking me to login over and over again. If I open some forum directly, it opens without logging me in. However I just refresh the page and suddenly I'm logged in. This is the only page doing it to me. There seems to be some issue with cookies, after some timeout (an hour or so), I need to repeat this - load forum, hit refresh, load new posts. It used to work correctly, but for the last few months it's been broken (clearing Chrome cache/cookies has no impact).
Michael likes this.
mysiak is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 03:44 PM   #10 (permalink)
Moderator
 
Michael's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 5,379
iTrader Ratings: 0
Michael is a regular member
Default Re: Sign In Glitch??

I just "logged in" ten times in a row, trying to see New Posts.
Michael is offline   Reply With Quote
Reply


Aquatic Plant Central > Welcome Forums! > APC Forum Support > Sign In Glitch??

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1