API phosphate test - Equipment - Aquatic Plant Central

Go Back   Aquatic Plant Central > General Interest Forums > Equipment

Equipment Aquarium Equipment - Discuss equipment to help setup your planted aquarium.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2013, 12:50 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 11
iTrader Ratings: 0
goose is a regular member
Default API phosphate test

Hi,

I need some advice on the api phosphate test kit. Is the reading/colour suppose to stay the same after the initial 5min and after an hour? The reason why I am asking is because the reading taken at 5min after adding the 2nd solution is total different from the reading taken after an hour. It changes from 0 to 1.

Thanks.
Titus
goose is offline   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 02-27-2013, 10:20 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 863
iTrader Ratings: 19
iTrader Positive Rating: 100%
JustLikeAPill is a regular member
Default Re: API phosphate test

Go with the reading taken at 5 minutes, since that's the reccomended time. The reading taken at an hour isn't accurate.
JustLikeAPill is offline   Reply With Quote
Reply


Aquatic Plant Central > General Interest Forums > Equipment > API phosphate test

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1