Aquatic Plant Forum banner

melting

  1. General Aquarium Plants Discussions
    I have a 1 month-old high tech tank and am having trouble with my Blyxa japonica. The plants are only producing flower stalks/buds, but no new leaves! A little background: the tank is a 45cm cube with 2500 lumens of 6500K LED lighting, pressurized CO2, ADA Amazonia substrate, and daily ferts...
  2. Plant Deficiencies
    This tank is a Fluval Edge 6 Gallon with 18Watts of lighting (overkill I know), I have sufficient nutrients and CO2 injected @1BPS. The plants in the tank were doing fine until recently. I don't know if dosing PPS:Pro liquid ferts did anything, or if its a parasite, but its killing all of my...
  3. Plant ID
    Hi Everybody! I am a newbie, and I am starting a 10 gal planted tank, dirt and gravel substrate. There are no fish yet, and it is in the process of cycling. When I went to get plants, I got a plant that was missing its tag. I thought that it was an amazon sword, but I wasn't sure. It was in a...
  4. General Aquarium Plants Discussions
    Hello, I have been having a problem with all of my anubias plants slowly dying. More recently, I've had rhizomes just disintegrating rapidly, where every three or four days I have to clean the tank of large, softball sized clumps of leaves. Everything is melting. The leaves will be intact and...
  5. New to Planted Aquariums
    Hello, I'm new to this forum (glad to be here) as well as planted aquariums... and fish keeping in general for the most part. I've started a nano in a cylindircial vase, which holds about 3 gallons of water (not including substrate which is about 4-5 inches of eco-complete- I know this...
Top