Aquatic Plant Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
426 Posts
Discussion Starter · #1 ·
LOGGING OUT
I can no longer log out of this forum without physically emptying my internet cache. Clicking the "Log out [ cS ]" link will only bring me to the index page. This I have noticed for the past week or so.

LOGGING IN
It often takes 2-5 attempts for me to log in per session. And when it takes only once, the site will not automatically log me in when I return unless I close the browser, revisit, and log in. Repeat 2-5 times. This I have noticed for the past few months.
 

·
Registered
Joined
·
6,380 Posts
I just stay logged in so I don't have any troubles there.

We have had a few over at our php board say the same thing and in many cases it traced back to a problem with AOL for those using it.
 

·
Registered
Joined
·
426 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Art_Giacosa said:
Looking into it CS. Did you install or modify a firewall or anti-virus software on your end?
Windows XP Professional w/ all service packs
Internet Explorer 6.x
Norton Antivirus
Ad-Aware w/ Ad-Watch activated
Spybot Search & Destroy w/ Tea Timer activated
Google Toolbar

I don't know much about firewall, but Windows XP Professional comes with a personal firewall right? I didn't modify it AFAIK, unless those updates from www.windowsupdate.com did something?

Oh, I don't use AOL either.

Thank you for looking into it.
 

·
Registered
Joined
·
2,552 Posts
One of the latest Windows updates turns on the firewall by default. To check it's state go to Start --> Control Panel --> Network. Right click the item you use to conenct to the internet and left click on Properties. In the new Window select the Advanced tab. If the box is checked then the Firewall is on.

See think link for offical MS info.
 

·
Registered
Joined
·
426 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I disabled the firewall and the problem persists. #-o
 

·
Premium Member
Joined
·
3,966 Posts
cs,

Do you know how to delete the APC cookie on your computer? If you do, go ahead and delete it and then go back to the site. log in and see if that solves the problem.
 

·
Registered
Joined
·
426 Posts
Discussion Starter · #9 ·
The cookie has been deleted and the problem remains. In fact, it appears to have worsen. Now, the site will not automatically log me in whenever I visit. I just tried to to log on for 10 times. Crazy site. :p
 

·
Premium Member
Joined
·
3,966 Posts
cs,

The only thing they suggest is clearing cookie and cache and then trying again. If it continues to happen, they would suspect some sort of protection software on your side or that of your service provider.

Let me know.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top