Aquatic Plant Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Administrator
Joined
·
7,405 Posts
Discussion Starter · #1 ·
A while back, Pere fixed an issue. It was photos breaking when genus is changed. It looks like that's broken again. I can save the current photos to my computer and redo the whole thing, but simply changing the genus would be a lot easier. I somehow lost a photo for Limnobium laevigatum when I moved it today (why it was in Apiaceae I don't know). I assume it can be retrieved.
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
Hi there,

Thanks for the heads up about this. The server Techs are very busy right now, but i'll send this thread link along and ask them to take a look when they get a chance. Unfortunately, I dont have a time frame for that, but please give it some time.

many thanks

susie
 

·
Administrator
Joined
·
7,405 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Thanks for getting back to me. I'll be very pleased to see this and the synonym search function.

What happened to the Site requests for Crowd Gather forum?
 

·
Registered
Joined
·
124 Posts
Im not sure what image was lost with the one. I dont see anything that wasnt moved over. I checked the Apiaceae images and didnt see any in there. I am showing 3 images for that entry, I am assuming there were 4 pictures before?
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
hi Cavan,

is this still a problem? or was it fixed when they fixed the images after the server going down?

thanks

susie
 

·
Administrator
Joined
·
7,405 Posts
Discussion Starter · #8 ·
I don't have any to move for now, but I'll let you know. One that I was going to move has a broken pic, so I wouldn't be able to tell.
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
is it possible that moving the item makes the system try to move the image too, into the relevant folder for that item?

this is the url for it now:

PHP:
http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/images/Rubiaceae/HygrophilaspPantanalSM.jpg
would the URL have been different before you moved it? if so, can you have a guess at which folder it would be in? it might need to be moved manually over to the new location.

thanks

susie
 
1 - 10 of 10 Posts
Top